Yaşam

Doğaüstü Karakterleri Merkeze Alan Sihirli Filmler

Süper kahramanlar, büyücüler, mutantlar, vampirler ve daha fazlası… Doğaüstü güçlere sahip karakterlerin yaşadığı harika bir dünyadan kim heyecan duymaz ki?

İşte sizler için özenle seçilmiş, kaçırmamanız gereken doğaüstü karakterlerin yer aldığı filmler! ?

Kaynak: 12

26. Ateş Başlatıcı, 2022

imdb: 4.6

Özet: Ateş yaratma yeteneğine sahip bir kız olan ve ebeveynleri Andy ve Vicky tarafından saklanan Charlie, onu ele geçirmek ve kontrol etmek isteyen kötü güçlere karşı kendisini ve ailesini savunmak zorundadır.

oyuncular: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sidney Lemmon

Müdür: Keith Thomas

25. Morbius, 2022

imdb: 5.2

Özet : Morbius adlı karakter, tedavisi olmayan bir kan hastalığını deneysel bir şekilde tedavi etmeye çalışmaktadır. Hastalığı elektroşok tedavisi ve vampir yarasalarla iyileştirmeye çalışırken beklenmedik, korkunç bir sonuçla karşılaşır. Tedavi sonucunda vampire dönüşen Morbius’un hayatı tamamen değişir.

oyuncular: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona

Müdür: Daniel Espinosa

24. Sudaki Bayan, 2006

imdb: 5.5

Özet : Cleveland Heep dairesinde sakin bir hayat yaşamaktadır, ancak bir gecede hayatı tamamen değişir. Bu gece Cleveland, dairenin yüzme havuzunun altındaki koridorlarda gizlenen gizemli bir genç bayanla karşılaşır. Bu kadının aslında masallardaki su perilerinden biri olduğunu öğrenir.

oyuncular: Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Jeffrey Wright

Müdür: M. Night Shyamalan

23. Van Helsing, 2004

imdb: 6.0

Özet : Gizemli bir geçmişe sahip olan Gabriel Van Helsing, Vatikan’da gizli bir örgüt için çalışmaktadır. Görevi, dünyayı bir kabus gibi rahatsız eden şeytani yaratıkları avlamaktır. Van Helsing, efsanevi vampir Kont Drakula’yı yok etmesi için Transilvanya’ya gönderilir.

oyuncular: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh

Müdür: Stephen Sommers

22. Kod 8, 2019

imdb: 6.1

Özet : Film, toplumun %4’ünün doğaüstü yeteneklere sahip olduğu ancak bu yeteneklerin kahramanlık yerine ayrımcılığa ve yoksulluğa yol açtığı bir dünyada geçiyor. Özel yeteneklere sahip birçok insan hayatta kalabilmek için hatalar yapmaya başlar.

oyuncular: Kari Matchett, Robbie Amell, Penny Eizenga

Müdür: Jeff Chan

21. Ben Dört Numarayım, 2011

imdb: 6.1

Özet: Gezegenleri yok edilirken son anda kaçan dokuz uzaylı gencin hikayesinin anlatıldığı bu filmde gençler lisede olduklarını ve düşman tarafından büyütüldüklerini öğreniyorlar.

oyuncular: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron

Müdür: DJ Caruso

20. Baskı, 2009

imdb: 6.1

Özet : Çin’de yaşayan telekinetik ve durugörü yeteneklerine sahip bir grup Amerikalı, Pekin’deki hükümet yetkililerinden saklanıyor. Artık yalnız kalmak için farklı yeteneklerini son bir görevde birleştirip kullanmaları gerekiyor.

oyuncular: Camilla Belle, Dakota Fanning, Chris Evans

Müdür: Paul McGuigan

19. Zıplayıcı, 2008

imdb: 6.1

Özet : Babasıyla yaşayan Davey evde mutsuz ve huzursuzdur. Evden kaçmaya karar verir, ancak nereye gideceği veya nasıl yaşayacağı hakkında hiçbir fikri yoktur. Çok geçmeden olağanüstü bir yeteneği olduğunu öğrenir ama çok geçmeden bu yeteneğin başını belaya sokacağını anlar.

oyuncular: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Jamie Bell

Müdür: Doug Liman

18. Ajin, 2017

imdb: 6.4

Özet : 17 yıl önce Afrika’daki savaşlar sırasında yeni bir yaşam formu gelişir. Bu yaşam formuna sahip insanlara ‘Ajin’ denir. Bir yaz günü, Kei Nagai isimli bir lise öğrencisi trafik kazası geçirir ve herkes onun öldüğünü düşünür. Ancak Kei, herkesin beklentisinin aksine hayata geri döner.

oyuncular: Takeru Satoh, Mamoru Miyano, Go Ayano

Müdür: Katsuyuki Motohiro

17.Hancock, 2008

imdb: 6.4

Özet : Hancock genellikle başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü pek umursamayan biridir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’i kurtardıktan sonra bu alaycı süper kahraman, kendi zayıflıkları olduğunu fark etmeye başlar. Kendisi ile bu zayıflıklar arasında bir yüzleşme, Hancock’un bugüne kadarki en büyük mücadelesi olacaktır.

oyuncular: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman

Müdür: Peter Berg

16. Lucy, 2014

imdb: 6.4

Özet : Eğlenceli ve sıradan bir genç bayan olan Lucy Miller, Richard’la birkaç gece geçirdikten sonra iğrenç bir uyuşturucu çetesine karışır. Vücuduna yerleştirilen yeni bir sentetik ilaç, beklenmedik bir şekilde kanına girerek ona insanüstü yetenekler kazandırır.

oyuncular: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik

Müdür: Luc Besson

15. Resident Evil, 2002

imdb: 6.6

Özet : Çalışanlarının bile bilmediği bazı tehlikeli ve uğursuz projeler yürüten bir şirketin yer altı tesisinde T-virüsü adı verilen bir enfeksiyon yayılır. Bunun üzerine tesisin tam kontrolüne sahip olan Red Queen isimli muhteşem bilgisayar, virüsün yayılmasını önlemek için tesisin tüm giriş çıkışlarını kapatarak tesis çalışanlarının hayatını tehlikeye atıyor.

oyuncular: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Ryan McCluskey

Müdür: Paul WS Anderson

14. Stir of Echoes, 1999

imdb: 6.9

Özet : Chicago’daki bir konutta, geçmişinin acısını ve yalnızlığını taşıyan bir kadının ruhu, temas kurabileceği birini beklemektedir. Önce 6 yaşındaki Jake ile iletişime geçer ve bir parti sırasında hipnoz seansından sonra ailenin babası Tom’un aklına feci görüntüler gelir. Tom, bu gizemli bayanın gerçek hikayesini araştırmaya karar verir.

Oyuncular:Oyuncular Kevin BaconZachary David CopeKathryn Erbe

Müdür: David Köpp

13. Yeraltı Dünyası, 2003

imdb: 7.0

Özet: Yeraltı dünyasının ve gotik dünyanın istikrarı, bir vampirin bir Lycan’a aşık olması ve savaşın başlamasıyla alt üst olur.

oyuncular: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly

Müdür: Len Wiseman

12. Konstantin, 2005

imdb: 7.0

Özet : Dedektif John Constantine doğaüstü olaylarda çok başarılı, başarısı cehenneme gidip geri dönmüş olmasından kaynaklanıyor. Kız kardeşi gizemli bir şekilde intihar ettikten sonra, inanmayan polis memuru Angela Dodson, Constantine ile iş birliği yapar.

oyuncular: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Djimon Hounsou

Müdür : Eric BressJ. Mackye Gruber

11. Günlük, 2012

imdb: 7.0

Özet : Üç liseli arkadaş, tesadüfen keşfettikleri bir yeraltı tünelinde kendilerine doğaüstü güçler verecek bir şeyle karşılaşırlar. Üç genç de niyet gücüyle etraflarındaki her türlü nesneyi ve canlıyı kontrol edebilir hale gelirler. İlk başta bu muhteşem güçleri sadece eğlence ve kaos için kullanırlar ancak bu güçler kısa sürede insanların hayatını mahvedebilecek bir oyuna dönüşür.

oyuncular: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan

Müdür: Josh Trank

10. Zaman Yolcusunun Karısı, 2009

IMDb’si:7.1

Özet: Chicago’da bir kütüphaneci olan Henry DeTamble, genetik bir bozukluğun sonucu olarak istemeden zamanda yolculuk eder. Bu gezi sırasında ressam Clare Abshire’a aşık olur.

Oyuncular:Eric Bana, Rachel McAdams, Ron Livingston

Müdür:Robert Schwentke

9. Ölü Bölge, 1983

imdb: 7.2

Özet : Johnny Smith bir araba kazasından sonra beş yıldır komadadır. Uyandığında dünyanın çok değiştiğini görür ama kendisinde de önemli değişimler olduğunu fark eder.

oyuncular: Christopher Walken, Brooke Adams, Tom Skerritt

Müdür: David Cronenberg

8. Yükseltme, 2018

imdb: 7.5

Özet : Boz İz eşiyle birlikte saldırıya uğrar ve bu saldırı sonucunda eşini kaybeder ve belden aşağısı felç olur. Milyarder bir mucitten gelen bir tedavi teklifi hayatını değiştirir.

oyuncular: Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo, Steve Danielsen

Müdür: Leigh Whannel

7. Kelebek Etkisi, 2004

imdb: 7.6

Özet : Genç bir adam geçmişe yolculuk etme ve olayları değiştirme yeteneğini keşfeder. Her değişiklik sadece kendi hayatını değil, çevresindekilerin hayatını da büyük ölçüde etkiler.

oyuncular: Ashton Kutcher, Amy Smart, Melora Walters

Müdür: Francis Lawrence

6. Bekçi, 2009

imdb: 7.6

Özet : Eski bir arkadaşının öldürülmesinin ardından Rorschach adlı karakter cinayeti araştırmaya başlar ve bunun büyük kahramanlara karşı daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünür. Sonuç olarak, bu komployu durdurmak için eski kadrosunu tekrar bir araya getirmeye çalışacaktır.

oyuncular: Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino

Müdür: Zack Snyder

5. Kıçını Tekmeleme, 2010

imdb: 7.6

Özet : Lise öğrencisi Dave Lizewski tutkulu bir çizgi roman hayranıdır. Bir gün okuduğu çizgi romanlardaki büyük kahramanlar gibi olmaya karar verir. Ancak bir sorun var: Dave, en üstün kahraman olmak için gereken müthiş güçlere sahip değil.

oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage, Chloe Grace Moretz

Müdür: Matthew Vaughn

4. Bay Kimse, 2009

imdb: 7.7

Özet : 2092 yılında, dünyada kalan son ölümlü olan 117 yaşındaki Nemo ölüm döşeğindedir. Gençken bir tren peronunda durduğunu hatırlıyor. Trenin hareket etmek üzere olduğu bu anda annesiyle mi gitmeli yoksa babasıyla mı kalmalı sorusuyla karşı karşıya kalır. Bu karar sayısız olasılığa kapı aralıyor.

oyuncular: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger

Müdür: Jaco Van Dormael

3. Geceyi Aydınlatıyorsun, 2013

imdb: 7.7

Özet : Akhisar’da yaşayan Cemal, babasıyla yaşayan bir gençtir. Cemal, kasabadaki sıradan insanların bazı olağanüstü güçlere sahip olduğunu fark eder.

oyuncular: Alican Akman, Ali Atay, Tansu Biçer

Müdür: Onur Ünlü

2. Zaman Hakkında, 2013

imdb: 7.8

Özet : Tim Lake, 21 yaşında zamanda yolculuk yapabilme yeteneğine sahip olduğunu öğrenir. Tim, bu yeni yetenekle geri dönüp geçmişteki utanç verici olaylarda değişiklik yapmaya karar verir. Mary’ye aşık olan Tim, yeteneğini ilişkisine yeni bir ‘boyut’ kazandırmak için kullanır ve her adımda mükemmel olmayı hedefler.

oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Müdür: Richard Curtis

1. Edward Makas Eller, 1990

imdb: 7.9

Özet : Bir zamanlar yüksek bir tepedeki şatoda yaşayan mucit aniden ölür ve Edward’ın en büyük icadına olan hayranlığı kesintiye uğrar. Edward, elleri yerine uzun, keskin metal parçalarla hayatta kalmalıdır. Edward karanlıkta tek başına yaşarken, merhametli bir hanımın onu evine götürmesiyle hayatı değişir.

oyuncular: Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest

Müdür: Tim Burton

yakutiyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerçek ve kaliteli istanbul eskort bayanları
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort